Lirik dan Kunci Gitar Lagu Rohani Opick - Tombo Ati

>> Tuesday, August 25, 2009

Lirik Lagu Rohani , Kunci gitar Lagu Rohani, Chords Gitar Lagu Rohani, Kord Gitar Lagu Rohani Opick - Tombo Ati :

Intro : G C Am G

G
Tombo ati iku limo perkarane
C G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
C G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
C G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
G
salah sawijine sopo biso ngelakoni
F#m G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

G C G
Tombo ati iku limo perkarane
G C D
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
G C Em
Kaping pindo sholat wengi lakonono
D C G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
G C G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
G C D
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
G C Em
salah sawijine sopo biso ngelakoni
D C G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

Interlude : G C Am G

G
Tombo ati iku limo perkarane
C G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
C G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
C G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
G
salah sawijine sopo biso ngelakoni
F#m G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

A
Obat hati ada lima perkaranya
A D E
yg pertama, baca Qur’an dan maknanya
A D F#m
yang kedua, sholat malam dirikanlah
E A
yg ketiga, berkumpullah dng orang sholeh
A
yg keempat, perbanyaklah berpuasa
A D E
yg kelima, dzikir malam perpanjanglah
A D F#m
salah satunya siapa bisa menjalani
E A
moga-moga Gusti Allah mencukupi
E A
moga-moga Gusti Allah mencukupi

0 comments:

Post a Comment

Popular All Time

Popular In Week

Blog Archive

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP